Politică de rambursări și returnări

Prima pagină » Politică de rambursări și returnări

Prezentare generală

Politica noastră de rambursare și returnare durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb complet.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care ați primit-o.

Mai multe tipuri de mărfuri sunt scutite de a fi returnate. Nu se pot returna bunuri perisabile precum alimente, flori, ziare sau reviste. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Articole suplimentare nerambursabile:

Carduri cadou

Pentru a completa returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare.

Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi către producător.

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale:

Carte cu semne evidente de utilizare
Orice articol care nu se află în starea inițială, este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
Orice articol returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare

Rambursări

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Rambursări cu întârziere sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. va fi publicată oficial.

Apoi contactați banca dvs.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, contactați-ne la {adresa de e-mail}.

Schimburi

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la office@biojuice.ro și trimiteți articolul dvs. la: Strada Leonida Negrescu nr 19, Cisnădie, Jud. Sibiu.

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca cadou atunci când ați cumpărat și livrat direct către dvs., veți primi un credit cadou pentru valoarea returnării. După primirea articolului returnat, vi se va trimite un certificat cadou.

Dacă produsul nu a fost marcat ca cadou la achiziționare sau dacă cadoul care a primit-o a primit livrarea către ei înșiși pentru a vi-l oferi ulterior, vom trimite o rambursare cadoului și vor afla despre returnarea dvs.

Livrare & Returnare

Pentru a vă returna produsul, trebuie să trimiteți produsul la: Strada Leonida Negrescu nr 19, Cisnădie, Jud. Sibiu.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea articolului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul expedierii de returnare va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, vă recomandăm să utilizați un serviciu de expediere urmărit sau să achiziționați o asigurare de expediere. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.

Nevoie de ajutor?

Contactați-ne la office@biojuice.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.